Het inschrijvingsgeld bedraagt € 100,00 per team.

Het inschrijvingsgeld omvat de volgende zaken :

 • Recht tot deelname aan het toernooi
 • Een aandenken voor elke speler, die op de deelnemerslijst staat.
 • Er worden ook nog bekers uitgereikt aan de teams die op de 4 eerste plaatsen eindigen.
 • Supporters en begeleiders betalen geen inkom

Het wedstrijdschema wordt uiterlijk 1 maand voor het toernooi op deze website gepubliceerd.  Deze gegevens worden niet naar de clubs gestuurd, men kan ze alleen op onze site terugvinden.

Alle schema’s (reeksindeling, wedstrijdschema’s en terreinschema’s) kunnen teruggevonden worden onder Tornooi, “jaartal”

Op zaterdag speelt men 3 wedstrijden in zijn groep en die worden allemaal op dezelfde locatie afgewerkt.  Op zondag speelt men 3 of 4 wedstrijden om een bepaalde plaats (hangt natuurlijk af van de resultaten van zaterdag) en deze wedstrijden worden ook op dezelfde locatie afgewerkt.  Daar het toernooi enkel nog doorgaat in het sporta centrum in Tongerlo + KFC Tongerlo worden ALLE wedstrijden van ALLE teams op de 2 dagen op 1 locatie gespeeld (leuk voor clubs die met meerdere teams komen).

Neen, u speelt elke dag maar ofwel in de voormiddag, ofwel in de namiddag, zodanig dat de teams nog de mogelijkheid hebben om iets anders te doen tijdens hun verblijf (bezoek van een stad, pretpark, zwemmen, een Belgische pint gaan drinken, enz…).

 • Op vrijdag kunnen de teams zich aanmelden vanaf 15u00 (niet vroeger) en worden ze ontvangen en/of begeleidt naar hun gereserveerde logementen.
 • Op vrijdag avond vindt er in het Sporta centrum in Tongerlo nog een toernooi voorstelling plaats, waar de reeds aanwezige teams kunnen komen vragen stellen omtrent het toernooi (niet verplicht om hier aanwezig et zijn).
 • Op zaterdag vinden de groepswedstrijden plaats ( de teams zullen worden onderverdeeld in groepen van 4 teams per groep, zodanig dat u toch 3 wedstrijden minimaal kan spelen op deze dag)
 • Tijdens deze zelfde avond vindt er ook op dit complex een “teamleaders receptie” plaats, waar ieder team maximaal 3 personen mag op afvaardigen (vooraf bevestigen of u komt en met hoeveel personen). Hier kan u een gezellige babbel maken met de mensen van de andere teams, terwijl u gratis drank, hapjes en muziek wordt aangeboden door de organisatie.
 • Op zondag gaan de finale- en plaatsingswedstrijden door. Hierna vindt in het Sporta centrum in Tongerlo de afsluitingsceremonie plaats (omstreeks 18u00), waar alle halve finalisten (verplicht) hun trofee komen in ontvangst nemen.  De andere teams krijgen hun aandenkens aan dit evenement direct na het beëindigen van hun laatste wedstrijd.  Zij mogen natuurlijk ook naar deze ceremonie komen, maar hebben ook de mogelijkheid om direct na hun laatste wedstrijd naar huis terug te gaan, want het zou niet logisch zijn, indien een team al op zondag middag gedaan heeft met voetballen, dat ze nog zouden moeten blijven tot 18u00.
 • Teams die blijven tot maandag morgen hebben op zondag avond nog de mogelijkheid op gezellig een pintje te blijven drinken in het toernooi café tot in de vroege uurtjes.

Wij aanvaarden alle soorten niveaus.  Bij ons kan een eerste klasse team deelnemen, maar ook een klein onbekend clubje.  Dit maakt juist de sfeer van ons toernooi zo aangenaam.  Op zaterdag kan u tegen alle soorten niveaus uitkomen, op zondag komen natuurlijk de betere tegen elkaar uit in de finale poules en de mindere komen dan tegen elkaar uit voor een lagere plaats.  Dit geeft tot effect dat u tegen teams kan spelen die u in het seizoen onmogelijk kan tegenkomen, maar op zondag kan dan als minder team toch nog enkele leuke resultaten boeken tegen evenwaardige teams.  De betere teams kunnen het misschien op zaterdag gemakkelijk hebben, maar op zondag zullen dan toch wel hun eigen sterke niveau tegen krijgen.

Geen enkel probleem, daar ALLE wedstrijden doorgaan op 1 grote locatie : SPORTA CENTRUM TONGERLO (inclusief het aanleunende complex van KFC Tongerlo).  Praktisch voor clubs, die met meerdere teams komen !!!

 • Het ontbijt en het avondmaal wordt geserveerd in de plaats waar men slaapt, op voorwaarde dat men verblijft in het Sporta centrum in Tongerlo of in de jeugdherberg in Westerlo.
 • Teams die op andere locaties verblijven (zelf geregeld of via reisagentschappen), staan zelf in voor hun maaltijden.
 • Lunchpakketten kan men NIET bestellen via ons. Er zijn voldoende eet mogelijkheden op het complex tijdens de dag zelf.
 • Neen, u mag alles via ons boeken, maar u mag ook alles zelf regelen.
 • Teams die zelf hun overnachtingen boeken en regelen buiten de organisatie om, kunnen enkel avondmalen in Sporta Centrum Tongerlo boeken via ons. Ontbijt moeten zij zelf regelen.
 • De overnachtingplaatsen die worden aangeboden op onze website, zijn natuurlijk enkel maar via ons te boeken en NIET rechtstreeks bij de overnachtingplaats zelf.